Persberichten

Luidruchtige zwartrijder aangehouden

Politie tekens lichtbalkVrijdag is een 21-jarige zwartrijder aangehouden op station Almere Centrum.

De man viel op doordat hij heel luidruchtig overkwam met harde muziek die uit een draagbare luidspreker kwam. De volumeknop was ruim open gedraaid, waardoor de muziek in wijde omgeving was te horen. De man werd hierop aangesproken door agenten van de Landelijke Eenheid. Bij de controle bleek dat hij met de trein had gereisd, maar geen geldig vervoersbewijs kon tonen.

Bij het natrekken van zijn identiteit, kwam de politie er ook achter dat de man gesignaleerd stond voor 113 dagen hechtenis. Ook moest hij nog zijn DNA afstaan. De man is ingesloten en zal direct zijn straf moeten uitzitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *