Persberichten

Horeca Team verricht twee aanhoudingen

In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 17 en 18 jarige Almeerder, aangehouden in het horecagebied aan de Grote Markt. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt terzake belediging en het belemmeren van het werk van politiemensen.

Tussen 03.00 en 05.00 uur vonden verschillende kleine incidenten plaats op- en rond de Grote Markt. Politiemensen van het Horeca Interventie Team wisten door tijdig ingrijpen opstootjes en ruzie te voorkomen. Bij een van de acties van de politie gedroeg een 17-jarige verdachte zich bijzonder irritant. Hij belemmerde het werk van de politiemensen door tussen hen in te staan en zich overal mee te bemoeien. Ondanks dat hij werd gewaarschuwd bleef de jongen zich recalcitrant gedragen en maakte het de politiemensen moeilijk om veilig te werken. Hierop is de jongen aangehouden en naar een politiebureau overgebracht. Bij een ander incident schold een 18-jarige verdachte naar politiemensen. Hij probeerde na zijn grievende kreten nog weg te rennen maar werd na een korte achtervolging in de kraag gevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *