Persberichten

Politie beëindigd illegaal feest onder viaduct van de A6

In de nacht van zaterdag op zondag is een illegaal feest door agenten beëindigd onder een viaduct van de A-6. De geluidsapparatuur is in beslag genomen. Drie feestgangers kregen een bekeuring voor het lopen op de autosnelweg A-6. Tegen de DJ is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 03.40 uur kreeg de 1-1-2 meldkamer meerdere belletjes binnen van voetgangers over de rijbaan van de A-6 thv hectometerpaal 54.8 links. Agenten die een onderzoek instelden zagen enkele mensen de A-6 oversteken en vervolgens naar beneden rennen. Deze locatie, het viaduct aan het Sallandsepad, bleek het toneel van een dancefeestje. Een groep van circa 60 feestgangers zette het op een lopen bij het zien van de politie. De achtergebleven DJ verklaarde dat hij een verjaarsfeestje gaf. De geluidsinstallatie, discoverlichting, laptop en andere audioapparatuur is in beslag genomen. Tegen de DJ is proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *