Persberichten

Woninginbreker op heterdaad aangehouden

Donderdag 27 september is een inbreker opgepakt. Hij belde aan bij de woning en drong zichzelf naar binnen.

Rond 16.25 uur kreeg de politie de melding dat er een inbreker werd vastgehouden op de Eendrachtstraat. Toen de politie ter plaatse kwam, vertelde de aangever wat er was gebeurd. Die middag werd er aangebeld bij de woning en een neef van de bewoners deed de deur open. De man aan de deur stapte naar binnen en duwde de 22-jarige neef uit Almere. Hij vluchtte de woning uit en belde de politie. De bewoner van het huis kon de inbreker vasthouden totdat de politie er was. De politie nam de 32-jarige inbreker uit Winterswijk mee naar het politiebureau. Daar bleek dat hij onder andere een mobiele telefoon uit de woning had meegenomen. De politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *