Nieuws

Grote wietplantage opgerold in bedrijfspand De Vaart

Dinsdagochtend is in een bedrijfspand aan de Remmingsweg in De Vaart een grote wietplantage opgerold. In een speciaal gemaakte kas werden rond de 6000 hennepplanten aangetroffen. Vanwege een te hoge concentratie koolstofdioxide in de kwekerij is de brandweer ter plaatse gekomen om metingen te verrichten en heeft met een overdrukventilator de ruimte geventileerd. Nadat het gevaar geweken was is begonnen met de ontmanteling van de kwekerij. Alle planten zijn geruimd en zullen samen met de apparatuur worden vernietigd. Ook werd een Chevrolet Corvette in beslag genomen die in de loods stond. De politie is deze hele week bezig met het ruimen van hennepplantages op vele locaties door heel Almere heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *