Persberichten

Verdachte(16) aangehouden na inbraak poging

Een 16-jarige Almeerder is donderdagavond rond 23.45 uur aangehouden bij een poging woninginbraak aan de Beemdgrasstraat. Een alerte buurtbewoner meldde dat er drie jongens zich verdacht gedroegen bij een toegangspoort van een woning. Meerdere agenten spoedde zich naar de opgegeven locatie. Alle drie de verdachten gingen er bij het zien van de politie vandoor. De 16-jarige jongen kon na een korte achtervolging en met inzet van een politiehond worden aangehouden. Het breekijzer dat hij in zijn vlucht van zich afgooide werd in de omgeving aangetroffen en in beslag genomen.

De andere twee verdachten wisten te ontkomen. Bij de woning was te zien dat de toegangspoort was opgebroken en er schade zat aan de voordeur van de woning. Het woninginbrakenteam heeft het onderzoek in behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *