Nieuws

Gewonde bij kop-staart aanrijding Rondebeltweg

Op de Rondebeltweg heeft donderdag aan het einde van de middag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Ter hoogte van het bedrijf Scala Agenturen botste en personenauto door nog onbekende vol op de achterkant van een lesauto.
Ook de brandweer werd gealarmeerd omdat er sprake zou zijn van een beknelling maar bleek gelukkig niet het geval. De brandweer heeft de lesauto gestabiliseerd en het aanwezige ambulancepersoneel verder geassisteerd. Een inzittende van de lesauto is met rug- en nekklachten overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De bestuurster van het achterste voertuig kwam met de schrik vrij. Een berger heeft beide auto’s meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *