Kort nieuws

Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto

Donderdagochtend heeft in de Gr├╝newaldstraat een aanrijding plaatsgevonden met een scooter en een auto. De scooter reed over het Botticellipad toen beide voertuigen elkaar te laat opmerkte en er een botsing volgde. Naast twee ambulance werd ook het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam gealarmeerd, maar hun komst bleek niet nodig te zijn. De scooterrijdster is met lichte verwondingen overgebracht naar het Flevoziekenhuis. De automobilist kwam met de schik vrij.


 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto

  • Beste Roberto,

    Ik ben de rijdster van de bromfiets die op deze dag een aanrijding heeft gehad. Ik weet niet precies wat je gedaan hebt, maar ik lees dat je toch je EHBO heb kunnen gebruiken en ik neem aan dat je me hebt geholpen. Ik wil je dan ook bedanken voor je hulp op deze verschrikkelijke dag.
    Met mij gaat het redelijk. Vandaag heb een beetje kunnen lopen, maar heb veel last van mijn nieren en rechte arm. Gelukkig heb ik niets gebroken en blijvend letsel. Nogmaals bedankt voor alles.

    Mvg, Diana.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *