Nieuws

Overtredingen en gesignaleerden bij controles in Buiten

De politie heeft zaterdagmiddag en -avond controles uitgevoerd in en rond het centrum van Almere Buiten. Hierbij zijn verschillende overtredingen vastgesteld en enkele gesignaleerde personen aangetroffen.

’s Middags werd het verkeer op twee toeleidende wegen gescand met behulp van ANPR camera’s. Voertuigen die uit het verkeer werden gehaald voor een controle werden naar de parkeerplaats bij DoeMere geleid, waar een controlepost was ingericht. In de avond lag de nadruk op alcoholcontroles op de Polderdreef.

Aan het eind van de dag werd de volgende lijst van resultaten opgemaakt:

  • Er werden vier gesignaleerde personen aangetroffen. Twee van hen konden ter plaatse een openstaande boete betalen.
  • Een persoon werd aangehouden in verband met een openstaande gevangenisstraf.
  • Een voertuig werd in beslag genomen.
  • Er werd bij 750 bestuurders een alcoholtest afgenomen. Twee van hen bliezen een “F” en werden voor nader onderzoek meegenomen naar het bureau.
  • Een persoon reed zonder rijbewijs. Bij het zien van de controle ging hij snel van plaats verwisselen met de passagier.

Tijdens de controle kwam de melding van een straatroof in de Seizoenenbuurt binnen. Diverse agenten van de verkeerscontrole haakten aan bij de zoekactie naar de dader.

*Afgebeelde foto`s zijn willekeurig. De voertuigen en/of personen op de foto`s hoeven geen overtreding of strafbaar feit te hebben gepleegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *