Nieuws

Twee gewonden bij scooterongeval

Bij een ongeval met een scooter zijn donderdagmiddag in de Bouwmeesterbuurt twee jongens gewond geraakt. De bestuurder van de scooter is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde om kwart voor vijf op het fietspad langs de Pieter de Swartstraat, ter hoogte van de Lieven de Keystraat. Naar verluidt zou er mogelijk sprake zijn van opzet. De persoon of personen die de scooter ten val zouden hebben gebracht zouden er meteen vandoor zijn gegaan. De politie stelt een onderzoek in naar wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding zou zijn van het incident.

De bestuurder van de scooter raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek en behandeling. Zijn bijrijder kwam er vanaf met een kleine beenwond en kon ter plaatse worden behandeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *