Kort nieuws

Brandweer rukt uit voor brandende schoolspullen

Donderdagmiddag is de brandweer gealarmeerd voor een afvalbrand nabij AS80 op het Klein Brandt sportpark.

Ter plaatse trof de eveneens toegesnelde politie diverse brandende schoolspullen tussen de bosschages. De exacte locatie werd doorgegeven aan de brandweer, waarna een brandweerman de spullen heeft geblust. Aangezien er een naam op de schoolspullen stond heeft de politie deze genoteerd om de mogelijke ‘dader’┬áte achterhalen.

Vanwege het warme weer en de droge natuur is er een grote kans op uitbreidingsgevaar, waardoor buitenbranden snel kunnen uitbreiden. Het is daardoor belangrijk om op tijd actie te ondernemen als je buiten een brand ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *