Nieuws

Almeerse politie nu ook te volgen op Facebook

11402332_490651984416679_5851729581143890437_oDe Almeerse politie is sinds deze week te volgen op Facebook. Via de pagina ‘Politie Almere‘ deelt de politie informatie over hun werkzaamheden en wat er gebeurd is.

De pagina wordt beheerd door meerdere agenten die werkzaam zijn in de Almeerse eenheid van de politie. Aan de hand van foto`s, video`s en informatie hoopt de politie een duidelijk beeld te scheppen over wat er gebeurt in Almere. Wil jij ook op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Like dan nu de Facebookpagina: https://www.facebook.com/Almere247. Ook de eenheid van Almere Buiten heeft een eigen Facebookaccount: https://www.facebook.com/PolitieAlmereBuiten

Inmiddels heeft de Facebookpagina 1000 likes. Ter ere van de eerste 1000 fans heeft de politie een filmpje online gezet. Het filmpje laat zien hoe agenten hun conditie op peil moeten houden. De Fysieke Vaardigheids Toets moet binnen een bepaalde tijd worden behaald:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *