Persberichten

Politie zoekt getuigen na inbraak Jan Rijksestraat

Het woninginbrakenteam in Almere is in een onderzoek naar een inbraak in een woning aan de Jan Rijksestraat dringend op zoek naar getuigen. Afgelopen dinsdag 11 oktober rond 12.00 uur werd in die woning een inbreker overlopen. Nadat hij betrapt was vluchtte de inbreker. De bewoner is vervolgens achter de inbreker aangerend. Meerdere omwonenden kwamen op het lawaai af en schoten te hulp. Samen wisten zij in de Bataviastraat de verdachte, een 40-jarige Almeerder, te overmeesteren en aan de politie over te dragen.

Getuigenoproep!
Het woninginbrakenteam heeft na deze woninginbraak een paar getuigen gesproken maar is er van overtuigd dat er meer mensen van dit voorval getuige moeten zijn geweest. Bent u getuige geweest en heeft u nog niet met de politie gesproken neem dan contact op met het woninginbrakenteam in Almere via 0900 – 8844. Ken je de dader of kent de dader jou? Anoniem melden kan via MMA op nummer 0800 – 7000!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *