Persberichten

Jonge Almeerders opgepakt na straatroven

Twee 15-jarige jongens uit Almere zijn donderdagavond rond 20.00 uur aangehouden. Ze worden verdacht van het plegen van twee straatroven. Even daarvoor kwamen via 1-1-2 alarm twee meldingen van een straatroof bij de politie binnen. Beide straatroven waren gepleegd in de omgeving van de Wezelstraat en in beide gevallen was de buit een smartphone. Door de slachtoffers werd een signalement van de daders doorgegeven. Meerdere politie-eenheden gingen vervolgens naar de daders op zoek. Een motoragent zag in de omgeving van de Polderdreef twee jongens fietsen die aan de omschrijving voldeden. Bij het zien van de motoragent gingen de twee harder fietsen en probeerden zo aan de agent te ontkomen. Hij wist ze echter te achterhalen, waarna de jongens zijn aangehouden. Beide smartphones die bij de berovingen waren buit gemaakt zijn bij de daders aangetroffen. De twee zitten nog vast en worden vandaag gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *