Nieuws

Woningen beschoten in Filmwijk

Zondag avond rond 21:30 uur is er in de Annie Bosstraat in de Almeerse Filmwijk een woning beschoten. Hierbij raakte ook naburige woningen beschadigd. De politie meldt dat er op het moment van de beschieting vier mensen in het pand aanwezig waren. De politie heeft tot laat in de nacht sporenonderzoek verricht, hierbij is zelfs gebruik gemaakt van een speciale hond. Door het onderzoek van de politie is een groot gedeelte van de straat enkele uren afgesloten geweest. Ook is de aangrenzende speeltuin afgesloten voor het publiek.

Het is niet duidelijk of er door één of meerdere personen is geschoten. Direct na de schietpartij is/zijn de dader(s) gevlucht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de schietpartij. De vier personen welke in het pand aanwezig waren zijn door de politie meegenomen naar het bureau voor verhoor. Er zijn nog geen verdachte aangehouden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *