Nieuws

Auto rijdt stoplicht uit de grond

Zaterdagnacht heeft op de kruising Polderdreef/Koppeldreef in Buiten een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een personenauto is daar tegen een verkeerslicht voor voetgangers gebotst. Het stoplicht brak daarbij in stukken. Ook de auto raakte zwaar beschadigd. Een persoon is met onbekend letsel naar het Flevoziekenhuis overgebracht. De oorzaak van het ongeluk moet worden gezocht in het rijden met een te hoge snelheid. De auto is door een berger afgevoerd. De politie heeft de plek tijdelijk afgezet totdat de gemeente nieuwe palen heeft geplaatst.

Een gedachte over “Auto rijdt stoplicht uit de grond

  • Ik was er ook even langs gereden. Het zag er niet fraai uit…. Ik heb het niet gehoord, maar het lijkt er op dat de auto, komende vanaf de Koppeldreef, linksaf de Polderdreef op wilde rijden en daarbij uit de bocht is gevlogen. Hij stond omgedraaid (dus met de neus richting Koppeldreef) over de paal van het verkeerslicht. Moet nogal een klap zijn geweest.
    Ik heb al zo lang gedacht dat het daar eens fout moest gaan, omdat er vaak hard door die bocht wordt gereden. Ik heb helaas gelijk gehad….. Gelukkig gebeurde het nu op een stil moment, in de nacht. Je moet er toch niet aan denken dat er bij dat verkeerslicht voor fietsers (want dat was het) een moeder met een paar kinderen staat te wachten, zoals overdag vaak het geval is. Dan was het leed niet te overzien geweest…..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *