Persberichten

Omstanders grijpen vechtersbaas

Maandagmiddag raakte een 43-jarige Almeerder gewond nadat hij door een 28-jarige Almeerder in de Bottelaarspassage werd aangevallen en mishandeld. Omstanders die de mishandeling zagen wisten de vechtersbaas te overmeesteren en in bedwang te houden tot de politie arriveerde. De verdachte, een bekende van de politie, bleek in het bezit van een vuurwapen. Hij is ingesloten en is in verzekering gesteld.

Rond 13.00 uur werd het slachtoffer plotseling aangevallen in de Bottelaarspassage. Hij kreeg klappen in het gezicht en viel op de grond. Zijn belager bleef hem slaan en schoppen totdat omstanders ingrepen en hem van het slachtoffer trokken. De vechtersbaas werd onder controle gehouden tot gealarmeerde agenten hem overnamen. Het slachtoffer liep diverse kwetsuren op in het gezicht en is opgenomen in een ziekenhuis. Bij de verdachte werd een vuurwapen aangetroffen. Dader en slachtoffer kennen elkaar. De mishandeling vond plaats in de relationele sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *