Persberichten

Vier verdachten vast na schietincident woning

 De recherche van district Zuid heeft vier mannen (24, 30, 33 en 35 jaar) aangehouden in het onderzoek naar het schietincident in de Annie Bosstraat. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij van afgelopen zondagavond. Politie Flevoland heeft een speciaal Assistentie Recherche Team (ART) samengesteld die de schietpartij onderzoekt

Zondagavond rukten meerdere politie-eenheden uit naar de Annie Bosstraat / Filmwijk waar geschoten zou zijn op een woning. Ter plaatse werden diverse sporen, zoals hulzen en kogelpunten, aangetroffen en veiliggesteld. De vier mannen verbleven in de bewuste woning en werden voor verhoor meegenomen naar het bureau. Toen uit het onderzoek bleek dat er ook aanwijzingen waren dat er mogelijk in de woning was geschoten, werden de mannen als verdachte aangemerkt en aangehouden. Het viertal is inmiddels in verzekering gesteld.
De verdachten zijn woonachtig in Amsterdam, Almere en in het buitenland.

Het onderzoek is in volle gang en richt zich op wat zich voor en in de woning heeft afgespeeld en wie er bij betrokken zijn. Het onderzoeksteam ART 16 is op zoek naar getuigen die nog niet met de recherche hebben gesproken. Mensen die informatie hebben over deze schietpartij kunnen contact opnemen met de recherche van district Zuid/ ART 16 via:   0 9 0 0 –  8 8 4 4

Anoniem info doorgeven kan ook! Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via:   0 8 0 0 – 7 0 0 0

 

Zie ons vorige bericht over de schietpartij: https://www.hv-almere.nl/?p=1837

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *