Kort nieuws

Derde melding van steekincident binnen 24 uur, ruzie op de Odeonstraat

In de nacht van zaterdag op zondag werd melding gemaakt van een ruzie op de Odeonstraat, waarbij ook iemand gestoken zou zijn. De politie is met meerdere voertuigen ter plaatse gekomen en is in de omgeving aan het zoeken geweest. Zover bekend is er echter niemand gewond geraakt.

Dit is de derde melding van een steekincident in de stad in de afgelopen 24 uur en de vierde deze week. Dinsdagmiddag raakte een man ernstig gewond op de Evenaar, afgelopen nacht overleed een slachtoffer na te zijn gestoken op de Breskensweg en zaterdagavond raakte een persoon licht gewond op het Dichterhof.

In dit geval lijkt het mee te vallen. Bij het politiebureau aan de Baljuwstraat, vlak bij de Odeonstraat, is een ambulance gearriveerd. Het is niet bekend of dat met het incident verband heeft. Deze ambulance is enige tijd later zonder patiƫnt weer vertrokken.

Ongeveer drie kwartier na de melding rukte de politie ook weer in. Er is verder ter plaatse geen onderzoek gestart. Het is niet bekend wat er zich bij dit incident precies heeft afgespeeld.

Een gedachte over “Derde melding van steekincident binnen 24 uur, ruzie op de Odeonstraat

  • Hoezo word er niet vermeld dat het om een ‘vluchteling’ uit syrie gaat?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *