Nieuws

Man doodgestoken na vechtpartij op parkeerplaats Breskensweg

Het slachtoffer van de steekpartij van afgelopen nacht op de Breskensweg/Sas van Gentlaan is overleden. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

In een pand op de Breskensweg was op dat moment een besloten feest gaande. Op het parkeerterrein ontstond een vechtpartij waarbij het mannelijke slachtoffer tussen 02:00 uur en 02:15 uur werd neergestoken. Omstanders hebben de man nog geprobeerd te reanimeren, maar hij is niet lang na het incident overleden.

De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan maar roept getuigen op om zich te melden. Er waren veel omstanders en meerdere mensen hebben de situatie gefilmd. De politie ontvangt deze beelden graag en verzoekt ook mensen die meer informatie hebben om zich te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *