Persberichten

Verwarde vrouw aangehouden na vernieling, bedreiging en belediging

Maandagavond is een 33-jarige vrouw uit Den Dolder op Vrijmark aangehouden nadat ze een raam van een woning had vernield en agenten bedreigde en beledigde. De vrouw, die een verwarde indruk maakte, is ingesloten in een politiebureau en zit vast. Professionele hulpverleners zullen zich na het afhandelen van alle strafrechtelijke feiten over de vrouw ontfermen.

Rond 23.15 uur reden agenten naar een woning aan Vrijmark waar een vrouw een ruit had vernield. Bij de woning troffen de agenten de vrouw aan die een verwarde indruk maakte. Tijdens het gesprek met de agenten sloeg de sfeer om en werd de vrouw agressief. Ze schold de agenten uit, bedreigde hen en probeerde meerdere malen de agenten te bespugen. De vrouw werd aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Tijdens de overbrenging bleef de vrouw agressief en probeerde ze de agenten in de politieauto te trappen. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt ter zake vernieling, belediging en bedreiging. Vandaag wordt de vrouw gepresenteerd aan professionele hulpverleners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *