Persberichten

Weer twee verdachten aangehouden inzake straatroof blackberries

37-JFG-9Politie Flevoland heeft vandaag twee 16-jarige jongens uit Almere aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid van meerdere straatroven waarbij blackberries zijn gestolen.

 

Met deze aanhouding heeft de politie in totaal zes verdachten aangehouden die allemaal verdacht worden van meerdere straatroven gepleegd vanaf begin dit jaar. De jonge Almeerders worden zowel verdacht van straatroof als heling en zijn inmiddels in verzekering gesteld.

 

Deze aanpak om daders van straatroof van smartphones op te sporen en aan te houden maakt onderdeel uit van de speciale campagne ‘Ben jij net smart als je phone’ van politie Flevoland, district Zuid. Doel hiervan is tegengaan van straatroof van smartphones en bewustwording van het publiek


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *