Nieuws

Ravage na ernstige aanrijding op Paralelldreef

In de nacht van zondag op maandag heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Paralleldreef in Almere.
Ter hoogte van de Fontanabrug botsten drie auto frontaal op elkaar waarvan er een over de kop sloeg.
De twee andere auto’s kwamen 50 meter verder tot stilstand.
Omdat er sprake zou zijn van een beknelling werd ook de brandweer opgeroepen, maar alle slachtoffers hebben zelfstandig hun voertuig kunnen verlaten. De traumahelikopter uit Amsterdam werd ook gealarmeerd, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Meerdere slachtoffers zijn met nek- en rugklachten afgevoerd naar ziekenhuizen. Een ambulance uit het Gooi heeft assistentie verleent. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Nadat het technisch onderzoek was afgerond heeft een berger de auto’s afgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *