Nieuws

Gewonde en veel schade door felle brand Tilburgstraat

Vannacht is er een auto uitgebrand op de oprit van een woning aan de Tilburgstraat in Stedenwijk. Er is één persoon naar het ziekenhuis gebracht.

De brand werd rond 02:40 uur opgemerkt. Een auto, die op de oprit van een woning geparkeerd stond, stond in brand. De brand bedreigde de woning dusdanig dat de brandweer tijdens het aanrijden al extra materieel heeft laten oproepen. Een ambulance is daarnaast ter plaatse gekomen om de bewoners te behandelen op eventuele verwondingen.

De brandweer heeft de brand met blusschuim en water bestreden. De brand is gedeeltelijk overgeslagen naar de woning. Om de brand goed uit te krijgen, heeft de brandweer houten gevelplaten moeten verwijderen. De woning is vervolgens door de brandweerlieden geventileerd. Er is één persoon per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto is helemaal uitgebrand en de schade aan de woning is ook aanzienlijk. De oorzaak van de brand is vooralsnog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *