Kort nieuws

Gewonde bij aanrijding Waddendreef

Bij een aanrijding op de Waddendreef is zondagmiddag een persoon gewond geraakt. Door het ongeval liep het verkeer in het centrum van Almere behoorlijk vast.

Rond 13:00 uur vond op de kruising van de Waddendreef met de Wisselweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Een van de automobilisten wilde de weg oprijden en werd vervolgens in de flank geraakt door de andere auto. Eén persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval was de Waddendreef enige tijd afgesloten. Verkeer dat het centrum wilde verlaten, had mede door de afsluiting van de tunnel onder het Stadhart te maken met vertraging. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen en heeft beide voertuigen weggesleept. De weg is inmiddels weer volledig vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *