Nieuws

Persoon zwaargewond na steekpartij in Faunabuurt

Zondagavond om tien over negen heeft er een steekpartij plaatsgevonden in de Eekhoornstraat. Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse.

Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer werd al snel door een ambulance meegenomen. De traumahelikopter is naast de A6 bij Almere Poort geland, waarna de arts met de ambulance is meegereden naar het AMC ziekenhuis. Een groot gebied werd afgezet voor onderzoek. Ook een deel van het Spoorbaanpad is onderdeel van het Plaats Delict en daarom afgezet.

Na de steekpartij zijn twee verdachten gevlucht op een fatbike richting Almere Stad. Volgens de politie zou de bestuurder van de fatbike mogelijk een blauwe jas en een donkere broek dragen. De persoon achterop draagt mogelijk een donkere jas en donkere broek.

De politie doet ter plaatse onderzoek. Hiervoor is ook een speurhond ingezet. De aanleiding van de steekpartij is nog niet bekend. Getuige worden gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *