Kort nieuws

Auto op het dak gerold, één gewonde bij aanrijding

Op de Randstaddreef is een vrouw gewond geraakt toen haar auto ondersteboven in de berm belandde bij een aanrijding.

Twee voertuigen kwamen donderdagmiddag rond twee uur op de rotonde van de Randstaddreef met de Rijnweg in botsing, waarna zij midden over de rotonde zijn gereden en aan de andere kant tot stilstand kwamen. Eén van de auto’s is daarbij op het dak beland. De bestuurster van deze auto is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek en behandeling. Het is niet bekend wat zij voor letsel heeft opgelopen. De andere bestuurster kwam met de schrik vrij.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de aanleiding van het ongeval. Beide voertuigen zijn door een berger afgevoerd. Het overige verkeer heeft enige hinder ondervonden omdat een deel van de rotonde voor onderzoek en berging was afgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *