Nieuws

Explosie bij woning in Stedenwijk

Zondagochtend is bij een woning in Stedenwijk een explosief afgegaan. De luide knal werd door omwonenden in de ruime omgeving gehoord. Zover bekend zijn er geen gewonden. De politie stelt een onderzoek in.

Het explosief ging zondagochtend vroeg af bij een woning aan de Harlingensingel. Een van de getuigen die ter plaatse kwam kijken heeft de knal gehoord vanaf de andere kant van het J.M. den Uylpark. Enkele bewoners zouden door de politie uit het pand zijn gehaald. De brandweer is ter plaatse gekomen om de politie te ondersteunen. Ook is een specialist gevaarlijke stoffen van de brandweer ter plaatse gekomen om te helpen bij het onderzoek.

Over de aanleiding van het incident en de aard van het explosief is nog niets bekendgemaakt. De woning heeft schade opgelopen bij de voordeur en enkele ruiten zijn gesneuveld. Omwonenden vertelden dat bij de betrokken woning in het verleden vaker incidenten zijn geweest en dat de politie er meerdere keren zou zijn binnengetreden.

Een gedachte over “Explosie bij woning in Stedenwijk

  • Ik liep vanochtend tussen 6.15 uur en 6.30 op de kadegriend ( Almere Haven )mijn hond uit te laten en hoorde daar zelfs de harde knal
    Na ongeveer 10 min hoorde ik de brandweer.
    Meer kan ik er niet aan toevoegen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *