Kort nieuws

Deelscooter gaat in vlammen op in Eilandenbuurt

In de Eilandenbuurt is donderdagmiddag een deelscooter in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de brand geblust.

De brandweer werd rond 16:00 uur gealarmeerd voor een brandende scooter in een steeg aan de Mallorcastraat. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de deelscooter van het bedrijf GO Sharing in vlammen opging. Ook een naastgelegen bosschage vatte vlam. Brandweerlieden hebben de brand geblust en de accu losgekoppeld van de scooter.

De politie heeft het gebied rondom de scooter afgezet in afwachting van het weghalen van de scooter. Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak van de brand, maar dat zal uit politieonderzoek moeten blijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *