Kort nieuws

Brandweer rukt uit voor rookontwikkeling in parkeergarages

Woensdagavond is de brandweer uitgerukt voor een melding van rookontwikkeling in een parkeergarage in het centrum van Haven.

Rond 22:30 uur werd door een voorbijganger rook gezien in de Sluisgarage in het centrum van Haven. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft onderzocht of er sprake was van brand. Dit bleek niet het geval.

Terwijl de brandweer nog aanwezig was bij de Sluisgarage, kwam er een nieuwe melding binnen van een soortgelijke rookontwikkeling in de Brinkgarage aan de andere kant van het centrum in Haven. Ook hier heeft de brandweer onderzoek gedaan naar de herkomst van de rookontwikkeling. Het bleek opnieuw niet om een brand te gaan. De exacte oorzaak van de rookontwikkeling is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *