Nieuws

Politie onderzoekt mogelijke brandstichting bij woning Kruidenwijk

De politie doet onderzoek naar een mogelijke brandstichting bij een woning in de Kruidenwijk. De politie zoekt nog naar getuigen.

De hulpdiensten kregen rond 14:40 uur een melding binnen van brand in een woning aan de Klaverweg. Een omwonende hoorde in de woning een brandalarm afgaan en waarschuwde de hulpdiensten. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een kleine brand.

Politie onderzoekt mogelijke brandstichting
De politie doet onderzoek omdat er mogelijk sprake zou zijn van brandstichting. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er gelukkig niemand thuis was op het moment van de brand. Er is alleen schade ontstaan aan de woning. De politie is direct een buurtonderzoek gestart en zoekt nog naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben kunnen zich melden via 0900-8844 of politie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *