Nieuws

Buitenring weer open na ongeval

De Buitenring is weer volledig open na een ongeval. Een deel van de Buitenring was afgesloten na een kop-staartbotsing. Niemand raakte gewond.

Op de Buitenring zijn dinsdagmiddag even voor 13:45 uur twee voertuigen betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Voor de rotonde met de Bosranddreef en de Jac. P. Thijsseweg ging het mis toen een auto achterop een bestelbusje reed. Alle inzittenden van de voertuigen kwamen met de schrik vrij. Wel was er schade aan beide voertuigen.

Buitenring afgesloten
Vanwege het ongeval was de Buitenring afgesloten vanaf de kruising met de Polderdreef. Tientallen automobilisten en vrachtwagenchauffeurs waren achter het ongeval gestrand en hebben tot circa 15:00 uur moeten wachten tot de weg weer werd vrijgegeven.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *