Nieuws

Gewonde en drie arrestaties na vechtpartij Bouwmeesterbuurt

In de Bouwmeesterbuurt zijn donderdagavond drie personen aangehouden na een vechtpartij. Bij de vechtpartij werd volgens de politie ook gedreigd met een mes. Eén persoon raakte gewond.

De politie kreeg om 20:30 uur een melding van een steekincident in de J.T.P. Bijhouwerstraat. Eenmaal ter plaatse bleek dit volgens de politie te gaan om een vechtpartij, waarbij gedreigd werd een mes te gebruiken. Een persoon werd geslagen en raakte gewond.

Drie personen aangehouden
Kort na de melding heeft de politie drie jonge verdachten aangehouden. De eerste kon in de J.T.P. Bijhouwerstraat worden gepakt. De ander kon na een korte achtervolging te voet in de W. Bruinstraat worden gearresteerd. Kort daarop werd de laatste verdachte aangetroffen in de bosjes bij het J.T.P. Bijhouwerhof.

De omgeving is door een politiehond uitgekamd, vermoedelijk om te zoeken naar het mogelijke mes waarmee gedreigd zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *