Nieuws

Automobilist rijdt door na aanrijding Evenaar

Een automobilist is woensdagmiddag doorgereden na een aanrijding op de Evenaar. Vanwege het ongeval was een deel van de Evenaar enige tijd afgesloten.

Rond 16:30 uur vond op de Evenaar, ter hoogte van de Straat van Florida, een kop-staartaanrijding plaats tussen twee auto’s. De bestuurder die achter op de auto was gebotst is na de aanrijding doorgereden. De politie is nog op zoek naar getuigen en de bestuurder van de auto. De schade aan de aangereden auto was opmerkelijk te noemen, aangezien het kenteken van de achteropgereden auto grotendeels in die van de voorligger was gedrukt.

De bestuurster van de voorste auto is door ambulancepersoneel onderzocht. Na het onderzoek hoefde zij niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Vanwege het ongeval was de Evenaar afgesloten vanaf de rotonde met de Buitenhoutsedreef. Dit resulteerde ook in vertraging in de tegenovergestelde richting. De weg werd rond 17:15 uur weer volledig vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *