Kort nieuws

Brandweer onderzoekt geur in portiekflat Langshof

De brandweer doet onderzoek naar een vreemde geur in een portiekflat aan het Langshof in Almere Haven. De herkomst van de geur is nog niet gevonden.

Een bewoner van de portiekflat merkte een vreemde sterke geur, ruikend naar aceton, vrijdagavond rond 18:30 uur op. De brandweer heeft onderzoek gedaan maar heeft toen niets kunnen vinden. Toen de geur rond 20:15 uur nog steeds niet weg was werd opnieuw de brandweer gealarmeerd. Deze keer werden met assistentie van de politie alle woningen gecontroleerd. Niet alle bewoners waren thuis, één van de deuren moest met een kettingzaag worden geopend. In de woningen werden geen bijzonderheden aangetroffen.

De adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer is opgeroepen om onderzoek te doen naar de geur en de herkomst ervan. Het resultaat van het onderzoek is op dit moment nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *