Nieuws

Grote brand op De Steiger veroorzaakt door explosie

In de vroege ochtend van zaterdag 9 maart legden meerdere personen een explosief neer bij een bedrijf aan de Steiger in Almere Haven. Het pand ging in vlammen op. Na onderzoek bleek de brand te zijn veroorzaakt door een explosie. 

Tussen 03:10 uur en 04:50 uur vond volgens de politie een explosie plaats. Politie en Forensische Opsporing snelden ter plaatse en konden toen enkele sporen veiligstellen. Uit onderzoek van de politie blijkt nu dat een mogelijk zakelijk conflict de aanleiding was om dit explosief neer te leggen. De recherche vermoedt dat mensen meer weten.

Foto: Damian Ruitenga

Politie zoekt naar informatie
De politie heeft een foto vrijgegeven van een scooter met daarop een mogelijke verdachte. “Helaas zijn de foto’s niet van goede kwaliteit, maar misschien weet u wel meer.” Informatie kan altijd anoniem en gratis worden doorgegeven door te bellen naar 0800-7000 of online door hier te klikken. U kunt ook uw informatie doorgeven door gratis te bellen met de politie via 0800-6070.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *