Nieuws

Auto belandt op zijn kant in Muziekwijk

Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag op zijn zijkant tot stilstand gekomen bij een eenzijdig ongeval in Muziekwijk. De bestuurder van de auto is aangehouden.

Rond 02:10 uur ging het mis op de Saxofoonweg in Muziekwijk. De bestuurder van de auto belandde met de auto op het fietspad, raakte een lantaarnpaal en kwam op zijn zijkant tot stilstand. De bestuurder van de auto kon zelfstandig uit de auto komen. Na controle door ambulancepersoneel heeft de politie de bestuurder aangehouden. Bij de RDW staat de auto geregistreerd als gestolen. Of het voertuig gestolen is, moet nog worden onderzocht aldus een woordvoerder van de politie.

Een bergingsbedrijf heeft de auto rechtgezet en afgevoerd. Wat de precieze toedracht is geweest van het ongeval, is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *