Kort nieuws

Geparkeerde auto in brand gestoken in Haven

In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een autobrand plaatsgevonden in een parkeervak aan de Schoolwerf. Het voertuig lijkt vrijwel zeker in brand te zijn gestoken.

Rond 01:30 uur kwam er een melding binnen van een autobrand op de Schoolwerf. De brandweer kon niet voorkomen dat het voertuig deels in vlammen opging. Een naastgelegen voertuig raakte beschadigd. Een berger heeft het voertuig weggesleept.

Brandstichting
Volgens een omstander zou een persoon op een scooter een vloeistof over de auto hebben gegoten, waarna het voertuig in brand is gevlogen. De laatste tijd zijn er in Almere vaker autobranden geweest. Zo waren er de afgelopen twee weken autobranden op de Aprilstraat, Golda Meirstraat, E.F. van den Banweg en de Beverstraat. Het is niet bekend of er een verband is tussen de branden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *