Persberichten

Meisje (13) beroofd van telefoon in Filmwijk

Zaterdagavond 20 oktober is een 13-jarig meisje uit Almere op het Walt Disneyplantsoen beroofd van haar mobiele telefoon. De politie is op zoek naar getuigen.

Die avond was het slachtoffer met een groep bekenden rond 18.00 uur in het Walt Disneyplantsoen toen haar gsm uit haar handen werd getrokken door een meisje. Zij liep naar de bushalte en stapte in de bus die richting het station ging. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze beroving. Het gaat om een meisje met een getint uiterlijk, 15-16 jaar, ongeveer 1.55 m, ze heeft donker haar tot haar schouders en een bol gezicht. Verder droeg zij een zwarte jas, opvallend is dat zij op haar hoektand een zilver steentje heeft.

Heeft u informatie, bet u dan met de politie van Flevoland telefoon
0900 – 88 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *