Nieuws

Veel schade en gewonde bij aanrijding toerit Buitenring

Op de toerit van de Tussenring naar de Buitenring heeft vrijdagmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 15:15 uur botste een vrachtwagen achterop een personenauto bij de verkeerslichten. Bij de kop-staartbotsing raakten in totaal vier auto’s beschadigd. De politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De brandweer heeft niemand hoeven bevrijden. Wel hebben zij de accu’s van de auto’s losgekoppeld.

De inzittenden van de voertuigen zijn gecontroleerd in een ambulance. De bestuurder van de auto waar de vrachtwagen op is gebotst, is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Opnieuw botsing tussen vrachtwagen en auto
Vanwege het ongeval waren de toe- en afrit naar de Tussenring afgesloten. Verkeer keerde daarom bij de eerstvolgende kruising. Dat leidde bij de Karperweg tot meerdere bijna-ongevallen. Bij de verkeerslichten op de Traverse ging het om 15:40 uur daadwerkelijk mis. Een vrachtwagenchauffeur zag niet tijdig dat de auto voor hem remde. Daardoor vond opnieuw een kop-staartbotsing plaats. Hierbij raakte niemand gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *