Nieuws

Gewonde bij brand in appartement Waterwijk

Bij een brand in een appartement aan het Walvisplein in Waterwijk is zaterdagochtend een bewoner gewond geraakt. De persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De brand brak rond 09.00 uur uit in een appartement op de begane grond van een galerijflat. Bij aankomst van de brandweer was nog een persoon in de woning aanwezig. Deze persoon is door de brandweer uit de woning gered en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is ter plaatse gekomen met de traumahelikopter om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

De brandweer slaagde er snel in om de brand onder controle te krijgen. In totaal zijn twee blusvoertuigen ingezet. Om 09.35 uur kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. Een aantal bovengelegen woningen is vanwege de brand ontruimd. De meeste bewoners konden, nadat de brand onder controle was, snel weer terugkeren naar hun woning.

Wat de precieze oorzaak van de brand is geweest is nog niet duidelijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *