Persberichten

Winkeldiefstal met geweld in Praxis Markerkant

31-GJK-4Dinsdag 10 september kreeg de politie een melding van een vechtpartij tussen winkeldieven en personeel van de Praxis Markerkant.

Omstreeks 19:30 uur kreeg de politie de melding dat een van de twee winkeldieven gevlucht was. Even later werd de vluchtende verdachte aangehouden op de Spoordreef. In de Praxis werd de andere verdachte aangehouden. De verdachte werd overgenomen van het winkepersoneel in de Praxis.

Later uit een verklaring bleek dat één van de verdachte zich hevig heeft verzet tegen zijn aanhouding. Er is door de verdachte fysiek geweld gebruikt tegen de winkelmedewerkers en hebben daar licht letsel aan over gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *