Nieuws

Achtervolging eindigt op Trekweg

Twee personen zijn dinsdagavond aangehouden na een achtervolging over de A6. De achtervolging eindigde op de Trekweg.

De politie achtervolgde een personenauto waarvan het kenteken gesignaleerd stond, zo meldt een woordvoerder van de politie aan Omroep Flevoland. Het is onduidelijk waarom het voertuig gesignaleerd stond.

De achtervolging kwam uiteindelijk tot een einde rond 20:10 uur op de Trekweg ter hoogte van de Spectrumdreef. Twee inzittenden van een personenauto konden na een korte zoektocht worden aangehouden. Onder andere de brandweer en een politiehelikopter werden ingezet. Een duikploeg van de brandweer heeft nog gezocht naar mogelijke slachtoffers/verdachten in het water vlakbij de stopplek.

Een gedachte over “Achtervolging eindigt op Trekweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *