Nieuws

Vertraging op Tussenring na ongeval

Op de Tussenring heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Vanwege het ongeval ontstond al snel een heus verkeersinfarct op en rondom de Tussenring. 

Rond 16:50 uur kwamen op de kruising van de Tussenring met de Buitenhoutsedreef twee automobilisten met elkaar in botsing.  Vanwege mogelijke beknelling van slachtoffers kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben niemand hoeven bevrijden. Eén inzittende is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval werd het verkeer op de kruising geregeld door de politie. Niet alle automobilisten begrepen de aanwijzingen van de agent die het verkeer regelde wat soms zorgde voor extra oponthoud. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept. Rond 18:30 uur kon de weg weer volledig worden vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *