Kort nieuws

Vier aanhoudingen i.v.m. bezit verdovende middelen

De politie heeft maandag vier personen aangehouden in verband met bezit van verdovende middelen. Allen zijn ingesloten en er zijn verschillende zaken en goederen in beslag genomen.

Bij de controle van een personenauto werden maandagochtend eerst twee inzittenden aangehouden. Na onderzoek bleek dat beide personen in het bezit waren van harddrugs. Zij werden ingesloten in het politiebureau.
De politie heeft vervolgens een huiszoeking uitgevoerd in een woning in de Wierden in Almere Haven. Tijdens deze huiszoeking werden er hard- en softdrugs, medicijnen, geld en een luchtdrukwapen aangetroffen. Deze zaken werden allemaal in beslag genomen. In de woning werden nog twee personen als verdachte aangehouden.

De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Foto’s: Politie Basisteam Almere Stad-Haven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *