Kort nieuws

Aanrijding tussen motorrijder en automobilist op Spoordreef

Op de Spoordreef heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een motorrijder. De motorrijder kwam daarbij ten val.

Woensdagmiddag 27 december rond 17:15 uur vond er een ongeval plaats op de kruising van de Spoordreef met de S. van Houtenweg. Volgens een woordvoerder van de politie reed een automobilist over de S. van Houtenweg in de richting van de Spoordreef. Bij de kruising met de Spoordreef verleende de automobilist mogelijk geen voorrang aan een van links komende motorrijder, wat resulteerde in een botsing. De motorrijder kwam na de botsing ten val en raakte daarbij gewond.

Een team van Forensische Opsporing Verkeer (voorheen VOA genoemd) kwam ook ter plaatse op de ongevalslocatie. De FOV heeft het verkeerstechnische onderzoek opgestart, onder andere door metingen te verrichten en foto’s te maken. Vanwege het incident was de Spoordreef lange tijd afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *