Nieuws

Slapende bewoner ontsnapt aan 19 kogels op Hopperzuigerstraat

Op een industrieterrein in Almere Buiten werd in de nacht van zaterdag 30 september op zondag 1 oktober 2023 geschoten op een pand aan de Hopperzuigerstraat. Behalve bedrijven bevindt zich daar een aantal woningen. De politie vraagt om hulp om de daders op het spoor te komen.

Het gaat om twee personen: de schutter en een handlanger met wie hij samen op een scooter reed. In de gevel van het gebouw zijn 19 kogels ingeslagen, om ongeveer 01:05 uur afgevuurd met vermoedelijk een automatisch wapen.

Kogels in slaapkamer
Op het moment van schieten lag in het getroffen pand iemand te slapen, maar gelukkig aan de achterzijde. In een slaapkamer aan de straatkant zijn kogels terechtgekomen, dus de gevolgen hadden tragisch kunnen zijn. Het is nog onduidelijk wie kan hebben geschoten en wat het motief ervoor zou kunnen zijn. Wel onderzoekt de politie een mogelijk verband met een beschieting twee nachten later. In de wijk Tussen de Vaarten werd een woonhuis aan de Klimtstraat beschoten.

Een gedachte over “Slapende bewoner ontsnapt aan 19 kogels op Hopperzuigerstraat

  • Pand sluiten .aldie drugs gasten zijn gevaar voor de burger .die mensen zijn niet zo onschuldig als ze eruit zien ,snel geld maken en de buurt in gevaar brengen .belachelijk

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *