Kort nieuws

Autobrand in Almere Poort, politie doet onderzoek

In de nacht van dinsdag op woensdag is in Almere Poort een auto in brand gevlogen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Rond 01:10 uur kwam er een melding binnen van een voertuigbrand op de Eddastraat. Ter plaatse bleek een geparkeerde auto in brand te staan. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat het voertuig zwaar beschadigd raakte.

De politie meldt dat er ten tijde van de brand een knal is gehoord. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en is woensdagochtend onder andere met een buurtonderzoek gestart. Heeft u iets gezien of gehoord en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto: archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *