Nieuws

Deel Tussenring dicht na aanrijding

Een deel van de Tussenring was vrijdagavond afgesloten na een ongeval. Bij het ongeval waren vier voertuigen betrokken. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 17:50 uur vond er op de Tussenring, tussen de kruising van de A6 en de Buitenhoutsedreef, een aanrijding plaats tussen vier voertuigen. Omdat een persoon mogelijk bekneld zat, werd ook de brandweer ingeschakeld. Uiteindelijk bleek niemand bekneld te zitten. Een van de bestuurders is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het ongeval was de Tussenring in de richting van Almere Stad ongeveer een half uur volledig gestremd. Door de afsluiting ontstonden de nodige opstoppingen. De weg werd rond 18:30 uur weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *