Nieuws

Explosie bij woning Homeruskwartier

De politie onderzoekt een explosie bij een woning aan de Fortunastraat in Poort. Bij het incident raakte niemand gewond. De politie zoekt naar getuigen. 

In de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 maart rond 01:00 uur was er een harde knal te horen bij de woning in het Homeruskwartier. Aan de voorkant van het huis bleek een explosie te hebben plaatsgevonden. Er is niemand gewond geraakt. De entree van de woning is beschadigd geraakt en er is schade ontstaan aan twee auto’s. De politie doet onderzoek naar de toedracht en is op zoek naar camerabeelden.

Tips?
Heeft u bruikbare beelden? Deel die dan via het tipformulier. U kunt ook informatie doorbellen via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *